Förlovningsringar - En hel del om att sälja guld

Sälja Guld i Kalmar

Sälja Guld i Kalmar

Det finns totalt 6 guldsmeder eller juvelerare där man kan sälja guld i Kalmar och flera av dessa guldhandlarna köper många olika typer av guld så som guldsmycken men även tandguld. Det händer att det är svårt att för det högsta guldpriset när man säljer guldet i Kalmar och dessutom kan priset på olika karathalt variera en hel del. Det är då bra om man känner någon som kan rekommendera ett bra ställe dit du kan sälja ditt guld. Information, betyg och rekommendation om de guldföretag som köper guld i Kalmar kan oftast hittas via nätet.

Det finns många guldaffärer i Kalmar som köper och säljer guld och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och hur man gör när man ska sälja guldet till dem. När du kontaktar någon för att sälja guldet är det bra ifall du har en uppfattning om vilken karathalt guldet har, hur mycket det väger och marknadspriset på det som att du vet vad du vill ha för att sälja ditt guld. Viss info får du gällande guldpriset genom att kolla på webbsidor från guldföretag som köper och säljer guld.

Om du ska sälja guld i Kalmar bör du ta kontakt med en lokal guldsmed först eftersom ibland ger de bättre betalt än någon annan om du samtidigt köper ett guldsmycke hos dem. Det går lätt att komma i kontakt med någon guldsmed eller juvelerare dit du kan sälja guld i Kalmar genom att kolla med någon guldaffär nedan eller kolla vidare på nätet:


Sälj guldet i Kalmar

Albrekts Guld

Norra Långgatan 16

392 32 Kalmar

Din Guldsmed Hovjuvelerare Gunnar Svensson

Larmgatan 22

392 32 Kalmar

Ur & Penn

Skeppsbrogatan 12

392 31 Kalmar

ARK Design

Norrgårdsgatan 18

392 37 Kalmar


Fler guldhandlare i Kalmar

Smycken & Antikt

Kaggensgatan 26

392 32 Kalmar

Georges Guld AB

Storgatan 20

392 32 Kalmar