Förlovningsringar - En hel del om att sälja guldSälja Guld i Uppsala

Sälja Guld i Uppsala

Det finns totalt 15 guldsmeder eller juvelerare där man kan sälja guld i Uppsala och flera av dessa guldhandlarna köper många olika typer av guld så som guldsmycken men även tandguld. Det händer att det är svårt att för det högsta guldpriset när man säljer guldet i Uppsala och dessutom kan priset på olika karathalt variera en hel del. Det är då bra om man känner någon som kan rekommendera ett bra ställe dit du kan sälja ditt guld. Information, betyg och rekommendation om de guldföretag som köper guld i Uppsala kan oftast hittas via nätet.

Det finns många guldaffärer i Uppsala som köper och säljer guld och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och hur man gör när man ska sälja guldet till dem. När du kontaktar någon för att sälja guldet är det bra ifall du har en uppfattning om vilken karathalt guldet har, hur mycket det väger och marknadspriset på det som att du vet vad du vill ha för att sälja ditt guld. Viss info får du gällande guldpriset genom att kolla på webbsidor från guldföretag som köper och säljer guld.

Om du ska sälja guld i Uppsala bör du ta kontakt med en lokal guldsmed först eftersom ibland ger de bättre betalt än någon annan om du samtidigt köper ett guldsmycke hos dem. Det går lätt att komma i kontakt med någon guldsmed eller juvelerare dit du kan sälja guld i Uppsala genom att kolla med någon guldaffär nedan eller kolla vidare på nätet:


Sälj guldet i Uppsala

Pantbanken Sverige

Kungsgatan 32

Glöd & Guld

S:T Olofsgatan 32E

Ur & Penn

Svartbäcksgatan 4

Sefina Svensk Pantbelåning

Dragarbrunnsgatan 53


Fler guldhandlare i Uppsala

Juveel Sverige AB

Seminariegatan 33C

Hallbergs Guld

Svartbäcksgatan 7

Smycka

Marknadsgatan 1

Gottsunda Centrum

Gottsunda Centrum


Ännu mer möjligheter att sälja guld i Uppsala

City Guld i Uppsala

Kungsgatan 45B

Guldateljén Eriksson & Grönholm AB

Sysslomansgatan 14

925 Lene Uddströmer Silver AB

Vaksalagatan 21

Guldfynd

Marknadsgatan 1


Ytterligare guldsmeder i Uppsala

Lindahl & Färnert Guldsmeder

S:T Eriks Gränd 13

24Guld i Sverige AB

Klostergatan 10

Mattssons Guld

Kungsängsgatan 21B