Förlovningsringar - En hel del om att sälja guld

Sälja Guld i Umeå

Sälja Guld i Umeå

Det finns totalt 7 guldsmeder eller juvelerare där man kan sälja guld i Umeå och flera av dessa guldhandlarna köper många olika typer av guld så som guldsmycken men även tandguld. Det händer att det är svårt att för det högsta guldpriset när man säljer guldet i Umeå och dessutom kan priset på olika karathalt variera en hel del. Det är då bra om man känner någon som kan rekommendera ett bra ställe dit du kan sälja ditt guld. Information, betyg och rekommendation om de guldföretag som köper guld i Umeå kan oftast hittas via nätet.

Det finns många guldaffärer i Umeå som köper och säljer guld och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och hur man gör när man ska sälja guldet till dem. När du kontaktar någon för att sälja guldet är det bra ifall du har en uppfattning om vilken karathalt guldet har, hur mycket det väger och marknadspriset på det som att du vet vad du vill ha för att sälja ditt guld. Viss info får du gällande guldpriset genom att kolla på webbsidor från guldföretag som köper och säljer guld.

Om du ska sälja guld i Umeå bör du ta kontakt med en lokal guldsmed först eftersom ibland ger de bättre betalt än någon annan om du samtidigt köper ett guldsmycke hos dem. Det går lätt att komma i kontakt med någon guldsmed eller juvelerare dit du kan sälja guld i Umeå genom att kolla med någon guldaffär nedan eller kolla vidare på nätet:


Sälj guldet i Umeå

Guldfynd

Vasagatan 9

903 29 Umeå

Albrekts Guld

Strömpilsplatsen 9-15

907 43 Umeå

Hallbergs Guld

Kungsgatan 67D

903 26 Umeå

He-Li Urverkstad HB

Östra Kyrkogatan 47

903 42 Umeå


Fler guldhandlare i Umeå

Svensk Guldåtervinning AB

Renmarkstorget 10

903 26 Umeå

Pantbanken Umeå AB

Sveagatan 12

903 27 Umeå

Smycka

Kungsgatan 51

903 26 Umeå