Förlovningsringar - En hel del om att sälja guld

Sälja Guld i Gävle

Sälja Guld i Gävle

Det finns totalt 6 guldsmeder eller juvelerare där man kan sälja guld i Gävle och flera av dessa guldhandlarna köper många olika typer av guld så som guldsmycken men även tandguld. Det händer att det är svårt att för det högsta guldpriset när man säljer guldet i Gävle och dessutom kan priset på olika karathalt variera en hel del. Det är då bra om man känner någon som kan rekommendera ett bra ställe dit du kan sälja ditt guld. Information, betyg och rekommendation om de guldföretag som köper guld i Gävle kan oftast hittas via nätet.

Det finns många guldaffärer i Gävle som köper och säljer guld och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och hur man gör när man ska sälja guldet till dem. När du kontaktar någon för att sälja guldet är det bra ifall du har en uppfattning om vilken karathalt guldet har, hur mycket det väger och marknadspriset på det som att du vet vad du vill ha för att sälja ditt guld. Viss info får du gällande guldpriset genom att kolla på webbsidor från guldföretag som köper och säljer guld.

Om du ska sälja guld i Gävle bör du ta kontakt med en lokal guldsmed först eftersom ibland ger de bättre betalt än någon annan om du samtidigt köper ett guldsmycke hos dem. Det går lätt att komma i kontakt med någon guldsmed eller juvelerare dit du kan sälja guld i Gävle genom att kolla med någon guldaffär nedan eller kolla vidare på nätet:


Sälj guldet i Gävle

Klockmaster

Drottninggatan 18

803 20 Gävle

Sefina Svensk Pantbelåning AB

Norra Rådmansgatan 8C

803 11 Gävle

Stjärnurmakarna

Ingenjörsgatan

802 93 Gävle

Guldfynd

Nygatan 21

803 20 Gävle


Fler guldhandlare i Gävle

Guldsmed Mineur AB

Kyrkogatan 14

803 20 Gävle

Hilderbrands Guld

Drottninggatan 36

803 11 Gävle