Förlovningsringar - En hel del om att sälja guldSälja Guld i Örebro

Sälja Guld i Örebro

Det finns totalt 10 guldsmeder eller juvelerare där man kan sälja guld i Örebro och flera av dessa guldhandlarna köper många olika typer av guld så som guldsmycken men även tandguld. Det händer att det är svårt att för det högsta guldpriset när man säljer guldet i Örebro och dessutom kan priset på olika karathalt variera en hel del. Det är då bra om man känner någon som kan rekommendera ett bra ställe dit du kan sälja ditt guld. Information, betyg och rekommendation om de guldföretag som köper guld i Örebro kan oftast hittas via nätet.

Det finns många guldaffärer i Örebro som köper och säljer guld och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och hur man gör när man ska sälja guldet till dem. När du kontaktar någon för att sälja guldet är det bra ifall du har en uppfattning om vilken karathalt guldet har, hur mycket det väger och marknadspriset på det som att du vet vad du vill ha för att sälja ditt guld. Viss info får du gällande guldpriset genom att kolla på webbsidor från guldföretag som köper och säljer guld.

Om du ska sälja guld i Örebro bör du ta kontakt med en lokal guldsmed först eftersom ibland ger de bättre betalt än någon annan om du samtidigt köper ett guldsmycke hos dem. Det går lätt att komma i kontakt med någon guldsmed eller juvelerare dit du kan sälja guld i Örebro genom att kolla med någon guldaffär nedan eller kolla vidare på nätet:


Sälj guldet i Örebro

Eurogold AB

Köpmangatan 21

Guldsmedsverkstad, Louise Viktorssons

Lövstagatan 4

Hallbergs Guld

Köpmangatan 7

Guldfynd

Mariebergs Centrum


Fler guldhandlare i Örebro

Ringströms Guld & Ur

Drottninggatan 13

Guldkornet

Storgatan 8

Albrekts Guld

Varuvägen 10

Klockmaster

Köpmangatan 15A


Ännu mer möjligheter att sälja guld i Örebro

Ur & Penn

Säljarevägen 1

Pantbanken Sverige

Olaigatan 10