Förlovningsringar - En hel del om att sälja guldSälja Guld i Sundsvall

Sälja Guld i Sundsvall

Det finns totalt 7 guldsmeder eller juvelerare där man kan sälja guld i Sundsvall och flera av dessa guldhandlarna köper många olika typer av guld så som guldsmycken men även tandguld. Det händer att det är svårt att för det högsta guldpriset när man säljer guldet i Sundsvall och dessutom kan priset på olika karathalt variera en hel del. Det är då bra om man känner någon som kan rekommendera ett bra ställe dit du kan sälja ditt guld. Information, betyg och rekommendation om de guldföretag som köper guld i Sundsvall kan oftast hittas via nätet.

Det finns många guldaffärer i Sundsvall som köper och säljer guld och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och hur man gör när man ska sälja guldet till dem. När du kontaktar någon för att sälja guldet är det bra ifall du har en uppfattning om vilken karathalt guldet har, hur mycket det väger och marknadspriset på det som att du vet vad du vill ha för att sälja ditt guld. Viss info får du gällande guldpriset genom att kolla på webbsidor från guldföretag som köper och säljer guld.

Om du ska sälja guld i Sundsvall bör du ta kontakt med en lokal guldsmed först eftersom ibland ger de bättre betalt än någon annan om du samtidigt köper ett guldsmycke hos dem. Det går lätt att komma i kontakt med någon guldsmed eller juvelerare dit du kan sälja guld i Sundsvall genom att kolla med någon guldaffär nedan eller kolla vidare på nätet:


Sälj guldet i Sundsvall

Sundsvalls PantBank AB

Storgatan 56B

Larssons Guld & Silver AB

Köpmangatan 25

Smycka

Medborgargatan 31D

925 Ur & Smycken i Sundsvall

Torggatan 8


Fler guldhandlare i Sundsvall

Wickholms Guld AB

Nybrogatan 21

Eva E Eriksson

Rådhusgatan 31

Klockmaster

Storgatan 15